Неділя, 19.05.2024, 18:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2014 » Серпень » 31 » Будьте обережні при знайомстві в інтернеті
22:47
Будьте обережні при знайомстві в інтернеті
Кожен день в інтернеті знайомиться величезна кількість людей, але далеко не всі нові знайомства корисні. Так, деякі з них можуть бути реальними, але перед тим як дізнатися нової людини, підтримувати розмову, приймати які-небудь файли або надавати інформацію, потрібно переконатися, що це не шахрай.

Небезпечні знайомства в інтернеті, привели до розчарування багатьох, не повторюйте їх помилки. У соціальних мережах, через електронну пошту, на різних сайтах, вам можуть приходити різні листи від людей, які захочуть з вами познайомитися і як би привабливо вони не виглядали, потрібно ставитися до цього з підозрою.

Шахрайство на знайомствах в інтернеті поширені!

Насамперед після того, як вам приходить повідомлення від незнайомої людини, постарайтеся зібрати про нього максимум інформації. Відкрийте соціальні мережі, перевірте профіль, дізнайтеся, звідки у співрозмовника ваші контакти і так далі. Чим більше даних вам вдасться зібрати, тим простіше буде визначити, чи не шахрай чи це так.

Залежно від того, з якою метою ваш новий знайомий вирішив стати таким, ви можете отримати від нього пропозицію для зустрічі. Навіщо вам зустрічатися з незнайомою людиною? З цим не потрібно поспішати, а навіть якщо він вас зацікавив, краще продовжуйте спілкуватися і перевіряйте його наміри часом.

Безумовно, деякі знайомства відбуваються спонтанно і не завжди налагоджують зв'язки тільки для пошуку жертв.

Через інтернет познайомилося багато людей, але потрібно завжди бути «на чеку» і не можна поспішати. Цілком можливо, що листування дійсно буде вам корисним, тому ігнорувати пропозиції познайомитися не варто.

Але якщо ви в чомусь запідозрили свого співрозмовника, то краще відразу відмовитися від діалогів. Завдяки спеціальним інструментам, які є абсолютно на всіх сайтах, просто закрийте від нього можливість писати повідомлення. В деяких випадках - це дозволяє вчасно піти від шахраїв і не втрачати час на марне знайомство.
Переглядів: 375 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz