Неділя, 19.05.2024, 18:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Блог

Головна » 2015 » Березень » 31 » Заробіток на конкурсах в інтернеті
20:09
Заробіток на конкурсах в інтернеті
Багато власників сайтів, блогів і груп у соціальних мережах, для залучення інтересу до своїх проектів, проводять конкурси. Завдяки щедрим конкурсам у вас з'являється непоганий шанс примножити свій бюджет, а власникам сайтів і блогерам розкрутити інтернет-ресурси, просунути свої товари і послуги. 

У вигляді призів може бути не тільки грошову винагороду, зустрічаються конкурси, переможці яких отримують корисну і дорогу річ.

Процес заробітку на конкурсах в інтернеті

Варто врахувати те, що такий вид заробітку - це не просто удача, а великий і копітка праця. Для отримання винагороди, вам необхідно правильно вникнути в суть завдання і старанно його виконувати до самого кінця конкурсу. Якщо ви працьовитий і кмітливий чоловік, то в такому випадку вас чекає успіх.

В інтернеті можна знайти безліч конкурсів різної тематики, які проводяться з частою періодичністю. Найбільш поширені види конкурсів в інтернеті: коментування новин на сайтах і блогах, змагання на краще фото, рецепт, статтю, конкурси краси, конкурси вебмастреров і багато інших.

Хочу приділити особливу увагу конкурсам, які проводяться на поштових сервісах. Я сам брав і беру участь у конкурсах проводяться адміністрацією та учасниками таких проектів.

Адміністрація поштовика wmmail дуже часто проводить різноманітні конкурси з дуже непоганими призовими. Кількість і різнобічність конкурсів вражає. Тут ви можете взяти участь у конкурсах на кращого виполнителями завдань, у новорічних та інших святкових конкурсах. Досить зареєструватися на wmmail і відвідати розділ «Альтанка», там ви зможете стежити за всіма подіями які проходять на сайті.

Хотілося сказати кілька слів про інших двох поштовиках, на яких також постійно проводяться конкурси на кращого виполнителями завдань, кращого рекламодавця і рефовода. Ці поштовики дуже докладно описані на нашому блозі, заробіток на інтернет-IP і заробіток на wmpublic. Пройдіть реєстрацію на проектах і відвідайте розділ «Конкурси».

На сайті Seosprint, адміністрацією конкурси не передбачені, але їх можуть проводити самі учасники проекту. Особисто я, без особливих перерв, проводжу там конкурси. Тому, кому цікаво заробити на Seosprint і при цьому отримати на додачу грошову винагороду за призове місце, ласкаво прошу в мою команду.


Кілька порад з вибору конкурсів

Намагайтеся вибирати такі конкурси, в яких організатори роблять більше 10 призових місць. Зазвичай такі конкурси не цікавлять серйозних конкурентів, тому у вас збільшується можливість перемогти.

Якщо я можу з повною впевненістю сказати про чесність і прозорість конкурсів проводяться на перелічених у цій статті поштовиках, то я не можу цього сказати про конкурси проводяться на інших ресурсах. Тому завжди будьте уважні і цікавтеся відгуками про організаторів подібних заходів.

Заробіток на конкурсах - це не тільки додатковий дохід, але приємне проведення часу і розвага. Під час конкурсу ви отримуєте багато емоцій і вражень, а по завершенню заходу - призи, у вигляді грошової винагороди і цінних та пам'ятних речей.
Переглядів: 259 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz