Неділя, 19.05.2024, 16:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 31 » Чи дбайливо ви ставитеся до грошей?
23:09
Чи дбайливо ви ставитеся до грошей?
Ви стабільно працюєте , але при отриманні зарплати ваші доходи відразу , ж « розлітаються » і ви не знаєте , що робити далі? А чи дбайливо ви ставитеся до грошей ? У більшості випадків проблема нестачі грошей пов'язана з тим , що люди не вміють їх витрачати , постійно спрямовуючи фінанси на непотрібні або непотрібні витрати.
Грамотний розподіл особистого бюджету , є одним з умінь людини , яке дозволяє наближатися до успіху , а як це робити , ми розповімо в цьому матеріалі.

1 . Звіт про витрати.
Спробуйте завести аккаунт , в якому ви будете вказувати всі свої витрати , таким чином можна наочно спостерігати , як і куди ви витрачаєте свої фінанси . Деякі пункти з цього списку можна буде виключити в наступному місяці , а це в свою чергу позначиться на вашому фінансовому становищі.

2 . Економія.
Економити можна практично на всьому , головне не лінуватися і не говорити «ну і нехай трохи дорожче ». Повторюючи цю фразу при покупках , ви можете втратити до 50 % , заощаджень грошей.

Поради щодо економії

Ось декілька порад з економії:

відправляючись за покупками , порахуйте майбутні витрати і візьміть з собою саме ту суму , яку збираєтеся витратити , це дозволить виключити додаткові витрати ;
купуйте товари там , де вони продаються за нижчою вартістю ( оптові бази , великі супермаркети і т.д.);
обмежте суми , які ви спрямовуєте на розваги , в деяких випадках саме це позначається на нестачі грошей ;
намагайтеся розтягувати свою зарплату на тривалий термін , не витрачайте гроші в перший же тиждень.

Економія , це не заощадження грошей , а грамотний вибір витрат
.

3 . Додатковий дохід.
Якщо ви вже використовуєте всі способи економії , а так само дбайливо ставитеся до грошей , але проте відчуваєте брак фінансів , цілком можливо , що рівень ваших доходів занадто низький . У такому випадку приступайте до пошуку додаткових джерел прибутку. Якщо у вас є якесь захоплення , ви можете розвивати його і перетворювати на джерело прибутку.

Наприклад , якщо ви любите малювати , можете заробляти на своїй творчості , любите грати в комп'ютерні ігри - використовуйте партнерські програми , годинами спілкуєтеся в соц. мережах - і з цього можна виділяти прибуток . Створити додатковий заробіток можна різними способами , а інтернет може бути вельми корисним інструментом.

Ви далеко не єдина людина, яка відчуває складнощі з грошима , а позбутися проблем можна лише за рахунок власних дій. Почніть виправляти ситуацію , працюйте , економте і ведіть звітність по своєму бюджету.
Категорія: Грошi i успiх | Переглядів: 249 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz