Неділя, 19.05.2024, 18:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 31 » Допомога новачкам
23:04
Допомога новачкам
Ця стаття для тих , хто не розуміє , як почати роботу в інтернеті , для тих , хто сумнівається в реальності цього виду заробітку , а так само вона буде корисна тим , у кого з'явилися складнощі на якомусь етапі початку заробітку.

Отже , я вас навчу найлегшим увазі роботи, інші види заробітку ви зможете знайти на моєму сайті , але для початку вам потрібно спробувати з найпростішого .
Найпростіший вид роботи в інтернеті - Заробіток на кліках .

Як почати роботу в інтернеті

Не важливо , скільки вам років , яка у вас освіта , і т.д. Інтернет стирає ці різниці. Головне це працювати , працювати і ще раз працювати .


Що ж таке - Заробіток на кліках?

В інтернеті рекламодавці рекламують свої сайти і платять за це гроші , частину грошей бере система , іншу частину отримують користувачі за перегляд реклами .

Наведу приклад: Іван власник не великого заводу з виготовлення дверей , для того щоб знайти покупців , Івану потрібно зробити рекламу дверей , один із способів створити сайт в інтернеті .

Далі він реєструється в системі активної реклами , де користувачі заробляють на кліках ( перегляді реклами). Замовляє рекламу свого сайту , платить за це гроші , і за кожен перегляд реклами Івана , користувач отримує гроші.

Виходить взаємовигідна ланцюг , рекламодавець знаходить клієнтів , система бере свій відсоток за надання послуг , користувачі заробляють на перегляді реклами.

Найкраща система для заробітку на кліках - Wmmail .

Запам'ятайте головне: Якщо вас просять вкласти свої гроші , і обіцяють великий прибуток з цього вкладення , вас 100 % обманюють , таких афер в інтернеті дуже багато. Я вас буду навчати заробітку без вкладень ! Всі з повного нуля.


Відповім на найчастіші питання новачків: 

Як мені почати заробляти в інтернеті?

У двох словах сказати неможливо. Для цього потрібно вам прочитати мої статті , в яких я докладно пояснюю , як почати заробляти.

Ось приблизний план ваших дій:

1 . Потрібно відкрити свій рахунок в Webmoney

Реєстрація дуже легка , після реєстрації вам присвоять номер електронного гаманця. На цей номер ви будете отримувати зароблені гроші , які зможете витратити на оплату інтернету , оплату мобільного зв'язку , або перевести в готівку в банку.

Докладніше читайте в статті - Реєстрація Webmoney.

2 . Після того як відкрили рахунок в Webmoney , приступайте до реєстрації на Wmmail .

В системі Wmmail ви почнете заробляти перші інтернет - гроші. Реєстрація займе не більше 10 хвилин , після чого ви можете приступити до роботи.

Докладніше читайте в статті - Заробіток на Wmmail .

Скільки я зможу заробити?

На початковому етапі ваш заробіток буде не великий , так як ви почнете з самого найпростішого виду роботи - заробіток на кліках .

У цій сфері заробітку ваш дохід буде не більше 5 $ в день . Звичайно , це мало, але потрібно починати з чогось . Тим більше заробіток без вкладень , і все що вам потрібно буде переглядати , це реклама рекламодавців.

Найнадійніший спонсор для заробітку на кліках - Wmmail .



Як я зможу вивести зароблені гроші?


Коли ви заробите на Wmmail свій перший долар , замовляйте виплату , далі на протязі 3 робочих днів гроші надійдуть на ваш рахунок Webmoney.

Після цього ви можете витратити Webmoney або перевести в готівку в банку, через переклад на банківську карту і зняти в найближчому банкоматі.
Категорія: З чого почати | Переглядів: 252 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz