Неділя, 19.05.2024, 16:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 28 » Iдея заробiтку на гороскопах
14:35
Iдея заробiтку на гороскопах

Вирішивши створити власний бізнес в інтернеті, кожен користувач починає шукати відповідні ідеї.

 Спочатку, здається, що всі ніші зайняті і обійти конкурентів неможливо, але так швидше вважають скептики, адже варіантів для запуску своєї справи в мережі настільки багато, що кожен зможе підібрати підходящу ідею. 

Ідея заробітку на гороскопах є далеко не новою, ії вже давно використовують тисячі інтернет-підприємців. Схема отримання прибутку полягає у створенні майданчиків на яких публікуються гороскопи або прямі продажі різних типів гороскопів індивідуально для кожної людини.

Складай гороскопи і заробляй


Ви скажете, кому потрібно за це платити? Напевно вам доводилося потрапляти на односторінкові сайти, де пропонується отримати гороскоп сумісності або гороскоп на цілий рік. Через такі сторінки заробляють серйозні гроші, а люди готові платити за дану інформацію великі гроші.

Щоб добитися великих доходів вам також буде потрібно проводити якомога більше продажів. Виставляти гороскопи по великій ціні не продуктивно, ніхто їх купувати не буде.

А крім сайту, через який ви будете конвертувати трафік потрібно скористатися якісними джерелами трафіку. Наприклад, це можуть бути рекламні мережі або навіть агрегатори партнерських програм.




А як складати прогнози?

Астрологи-аматори таким питанням не задаються, але навряд чи серед читачів нашого сайту знайдеться багато людей з такими ж інтересами. Тому для складання гороскопів ви можете використовувати спеціальні програми.

Відмінний софт пропонується на сайті Astrohit.com. Це спеціалізований магазин з продажу астрологічних програм.

Навіть якщо ви новачок в цій ніші, ніяких труднощів у вас не повинно бути. Всі утиліти російською мовою і володіють найпростішим інтерфейсом:

Turbostar Транзит - автоматичне складання щоденних і щомісячних гороскопів. Для отримання тексту, буде потрібно ввести ім'я людини і дату ії народження.

На складання гороскопів йде не так багато часу, а в підсумку ви отримуєте відразу декілька видів:

фінансовий;

любовний;

для бізнесменів; 

сексуальний;

відпускної; 

по здоров'ю. 

Turbostar 7 - призначений для складання гороскопу всієї долі людини. Вхідна інформація - це час, дата і місце народження. Після того як ви введете дані в програму, вона на автоматі видасть вам великий текст в якому детально буде описана доля людини, наприклад його кар'єра, друзі і недруги, фінанси, здоров'я та багато іншого.

Turbostar мій ідеал - більш цікавий програмний продукт, через який можна перевіряти сумісність пар. Багато людей хочуть заздалегідь визначити, чи підходять вони зі своїм партнером для серйозних стосунків. А з даною утилітою, ви легко зможете виконувати такі перевірки і продавати звіти.

Всі ці програми не безкоштовні, але витративши навіть 3000 рублів, ви отримаєте відмінне джерело інформації, який обов'язково окупиться. Найголовніше не лінуватися і складати якомога більше гороскопів, а також гарненько подумати, яким чином ви будете шукати клієнтів.

Категорія: Бiзнес iдеї | Переглядів: 242 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz