Неділя, 19.05.2024, 16:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 31 » Історія успіху американської домогосподарки
23:30
Історія успіху американської домогосподарки

Більшість людей недооцінюють свої можливості, і є маса прикладів того, як звичайні користувачі інтернету, ставали багатіями, використовуючи свій комп'ютер.

  Дивовижна історія успіху американської домогосподарки (Джінджі Таліферо), яка заробила 120 000 $ зі свого невеликого сайту, є ще одним доказом доступності віртуальних грошей. Колись, вона була дебелою жінкою, але вирішила схуднути і стала вегетаріанкою. Їй вдалося схуднути, а коли з'явилися проблеми з роботою, вона відкрила свою сторінку в мережі (Thegardendiet.com), де розповіла про свій спосіб щоб скинути зайві кілограми.

Звичайно, відвідуваність була не високою, але вона продовжувала займатися проектом. Як їй вдалося розбагатіти?    Через деякий час вона вирішила створити електронну книгу, за яку встановила ціну в 5 $. Продажі йшли дуже повільно, тому вона вирішила заглибитися в цю сферу, але при цьому підняла вартість в 2 рази. Головний упор вона зробила на наповнення свого ресурсу, а також активний маркетинг на проектах з цільовою аудиторією.

Як заявляла сама Джінджі, їй доводилося вступати у величезну кількість співтовариств вегетаріанців, що і стало основним джерелом трафіку. На всіляких форумах і сайтах, вона спілкувалася з людьми і повільно, але вірно домагалася популярності. Паралельно з цим вона писала, нові електронні книги і коли їх набралося трохи більше 10 вона вже почала непогано заробляти.

Після виконаної роботи вона поділилася своїми успіхами і розповіла, що продаж книг принесла їй 120 000 $, складно уявити, скільки в загальному їй вдалося заробити, адже ця цифра була представлена їй кілька років тому. Ще один важливий момент, який допоміг їй у розвитку - вона вела свою Email розсилку, в якій було не так багато передплатників, тим не менш, це збільшувало продаж у кілька разів.

Збір передплатників вона організувала зі свого ресурсу, сьогодні також пропонується підписка відвідувачам. Ключовий момент тут не тільки в її активності, але і в тому, що вона створила бізнес на своїх інтересах. У сім'ї Таліферо не тільки Джінджі вегетаріанка, її чоловік теж веде здоровий спосіб життя і підтримує свою дружину. Більшість успішних проектів були створені на ентузіазмі, сприймайте це як корисну пораду.

Категорія: Богатi люди | Переглядів: 241 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz