Неділя, 19.05.2024, 18:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 5 » Як покращити життя за 3 тижні?
12:03
Як покращити життя за 3 тижні?
Жодна людина не почала б читати цю статтю, якби вважала своє життя ідеальним.

Багато хто хоче змінитися, а потрібно це і для того, щоб позбутися від постійної нестачі грошей. Не вірите? А ви запитайте у людей, які вже розбагатіли, міняли вони що-небудь у своєму житті. Відповідь буде
позитивною.

Як покращити життя за 3 тижні? Укластися в такі короткі терміни, здається неможливо, але якщо через 21 день ви почнете жити «по-новому», то це може стати звичкою і назад вам просто не захочеться.

Мотивація - ключ до успіху, а домогтися її НЕ розвиваючись, точно не вийде, тому вам варто міняти щось в житті. 

Як покращити життя

Змінитися за 3 тижні, це реально?
 
Взагалі, різним людям потрібно часи для того, щоб помінятися. Деякі навіть якщо і змушують себе стати іншими, то незабаром повертаються до колишнього життя.

Перед тим як робити спроби змінитися, ви повинні сильно цього захотіти, інакше нічого не вийде.
Щоб укластися в термін 3 тижні, потрібно не просто думати про зміни, але й діяти. Ось вам план, який допоможе максимально швидко змінити колишню, обридлу життя:

Робимо правильний вибір - він є завжди і у кожного. У кожного з нас свій шлях у житті, важливо знайти ту дорогу, по якій сподобається йти. Хочете, щоб вибір кардинально вніс зміни? Кидайте роботу і починайте займатися тим, що вам дійсно до душі.

Міняємо звичні погляди - ми вже звикли до багатьох речей, економія, сірі фарби в оточенні, спонтанність, байдужість до прекрасного. Сюди ж варто додати боротьбу зі страхами, адже деякі проблеми не настільки серйозні, щоб постійно про них думати (про деякі і зовсім можна забути).

Міняємо погані звички - алкоголь, сигарети, жирна їжа, перегляд телевізора вечорами, години проведені в соціальних мережах, азартні ігри, до всього цього швидко звикаєш. Досить часто звички заважають стати багатим, краще від них один раз відмовитися, знайти б тільки сили.

Займаємося фізичними навантаженнями - як кажуть, в здоровому тілі здоровий дух. Коли починаєш займатися спортом (хоча б у домашніх умовах), все різко змінюється. Спробуйте почати, змусьте себе кожен день виділяти по 20 хвилин на вправи або почніть 2-3 рази на тиждень кататися на велосипеді, помітите різницю швидко.

Позбавляємося від витрат часу - ми багато чого не встигаємо в житті тільки тому, що з'являються пожирачі часу. Від них потрібно позбавлятися, а кожну хвилину витрачати так, щоб отримувати користь. Відмінний приклад - щовечора можна по 20 хвилин витрачати не так на телевізор або комп'ютер, а на такі статті як ця.

Встаємо вранці - спати до обіду, це теж погана звичка, а вчені давно з'ясували, що вона позначається на працездатності. Багато людей працюють в інтернеті, тому встають, коли їм хочеться, але робити цього не потрібно. Жайворонки набагато більше встигають, та й живуть правильно.

Внести зміни до звичне життя здатен кожен, а відмова від цього - брак мотивації. Звичайно, до грошей все зводити не можна, можна стати щасливим без грошей, але от насолоджуватися життям повинен кожен.
Спробуйте змінитися хоча б по 1 пункту з цього списку, це може стати своєрідним «стусаном під зад», з якого ви почнете змінюватися.
Категорія: Грошi i успiх | Переглядів: 365 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz