Неділя, 19.05.2024, 16:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 31 » Як заробити грошi на простому сайтi
22:58
Як заробити грошi на простому сайтi
Стаття, орієнтована в першу чергу на початківців користувачів . Які ще погано розбираються що до чого, але вже мають якісь конкретні задумки та ідеї. Якщо таке відбувається і у вас - даний матеріал буде особливо корисний до прочитання. Оскільки сьогоднішня тема про те, як заробити на простому, невеликому сайті. Причому, треба сказати непогані гроші. На життя повинно вистачити.

" Простий сайт - що за нісенітниця взагалі? Сайт апріорі не може бути простим . Це, як правило, інформація, наявність дизайну, якась неповторність " - скажуть деякі .

І в чомусь вони будуть праві. Дійсно, будь-який сайт в чому то унікальний по- своєму. Зрозуміло, якщо це не копіпаст з інших джерел. На ньому присутній унікальний контент , задана конкретна тематика . Все це звичайно чудово.

Але хто сказав , що кожен сайт повинен бути обов'язково якимось найбільшим порталом або соціальною мережею? Ось саме, що ніхто. Кожна людина вільна вибирати той формат, який йому сподобається. Як кажуть, свобода вибору.

Повертаючись до новачків , можна сказати наступне: якщо не всі, то переважна кількість таких людей не володіють знаннями як створити сайт вручну. Так, вони можуть замовити щоб їм зробили через яку-небудь фірму , що бере шалені гроші або за допомогою конструктора сайтів, але щоб осилити самостійно - треба як мінімум знати ази програмування.

Так от , що я маю на увазi . Для звичайної людини , яка не розбирається у всьому цьому найпростіше буде створити звичайний сайт . Наприклад, за допомогою конструктора сайтів про який я тільки що згадував. Використовуючи той же

Ucoz.ru ( просто скопіюйте посилання та вставте у вікно браузера) або щось інше.

Достатньо всього лише підібрати назву доменного імені, шаблон і все. Через кілька хвилин у вас вже є повноцінний сайт. Зрозуміло, поки ще порожній. А заповнити його справа не хитра.

Наступним етапом буде наповнення сайту контентом. Найбільш оптимальний варинат: щоб він був унікальним. Цьому моменту приділіть особливу увагу, так як він є по суті ключовим. Від цього залежатиме подальша відвідуваність і величина прибутку. Не думайте, що на порожні сайти будуть особливо заходити. Людей потрібно залучити чимось, зацікавити.

Як отримувати дохід з простого сайту?

Елементарно! Допустимо, що стадію заповнення інформацією ви вже пройшли . Що робимо далі? На наступному етапі, потрібно думати які є варіанти монетизувати свій проект. Воно й зрозуміло: їсти-то хочеться творцеві: Отже, можливі варіанти:

1 . Конвертація трафіку

Суть методу полягає в тому, що ви перенаправляє тематичний трафік на інші сайти. Як це відбувається на практиці: відвідувачі , бачачи певне посилання, подібне за темою можуть по ній перейти. Від цього власник сайту отримує кілька центів. Конкретно за сам клік.

Зрозуміло, подібна схема діє не завжди: хтось переходить, хтось ні. Чимало залежатиме й від того, в якому місці ви розташуйте посилання.

2 . Продаж посилань

Тут зовсім просто: даєте оголошення на своєму сайті типу: " Тут може бути ваша реклама. Вартість розміщення (наприклад ) 100 рублів ". І все! Залишається тільки залучити рекламодавців і отримувати за це прибуток. Для більшого ефекту прагнiть збільшувати відвідуваність сайту: в день має бути як мінімум 100 відвідувань .

Підводячи підсумок , можна сказати наступне: для того , щоб отримувати прибуток з простого сайту не потрібно мати розуму аж понад голову або бути хорошим програмістом. Досить мати бажання і прагнення реалізувати цю ідею.
Категорія: Кориснi поради | Переглядів: 289 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz