Неділя, 19.05.2024, 17:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 31 » Шахрайство в інтернеті
20:56
Шахрайство в інтернеті
Перебуваючи в пошуках підходящої роботи в мережі Інтернет, новачки можуть зіткнутися з такою проблемою, як шахрайство в інтернеті. Крім платящих інтернет-ресурсів, в мережі велика кількість так званих лохотронів.

Подібні сайти рясніють зазивають заголовками, обіцяють вам золоті гори і стабільний заробіток, пропонують за символічну плату якусь унікальну інформацію і знання, які відомі тільки їм. Зв'язавши свій заробіток з такими сайтами, ви ризикуєте втратити свій дорогоцінний час, а до того ж гроші і своє здоров'я. У плюсі буде тільки одна сторона, це шахраї в мережі Інтернет.

У більшості випадків вони залишаються безкарними і продовжують свою діяльність, що не може не радувати. У цій статті ми спробуємо вас застерегти від шахраїв і розповісти, які є більш поширені способи шахрайства в інтернеті. Надалі це допоможе вам розпізнавати ошуканців і ви не потрапите на їх прийоми.

Як не стати жертвою шахраїв 

Думаю, багато з вас чули або ж зустрічали привабливу рекламу про «чарівних гаманцях». Так от, це шахрайство найчистішої води, на такий спосіб заробити, клюють тільки любителі халяви і легких грошей. 

Чарівні гаманці: Вам запропонують перевести якусь суму грошей на певний гаманець, а через певний час ви отримаєте в два три рази більше. Звичайно ж, ніхто вам гроші не поверне, оскільки подібних гаманців в інтернеті немає і бути не може.

Є ще один різновид «чарівних гаманців». В інтернеті передбачуваний шахрай розповідає який він щасливий і чого він домігся за рахунок свого заробітку. Там же, він пропонує заробити і вам. Досить перевести гроші на шість запропонованих гаманців. Після чого, зі списку один гаманець прибрати, і замість нього вставити свій. Потім тим же способом спамити кому завгодно, засмічуючи різний форуми і дошки оголошень. У підсумку ви втратите гроші і час, ну і в навантаження можете отримати блокування свого електронного гаманця. 

Скачування з СМС-підтвердженням: У мережі часто зустрічається реклама наступного характеру. Вам пропонують якусь програму або цінну інформацію, її необхідно буде завантажити. Скачування необхідно підтвердити кодом, який прийде в СМС-повідомленні на ваш телефон. У підсумку, нічого цінного ви не отримаєте, окрім як троянських програм на свій персональний комп'ютер, і додатково до всього, з рахунку вашого мобільного телефону буде знята чимала сума грошей.

«Заробіток» на обміні валют: Так само зустрічається такий вид шахрайства, як заробіток на обміні валют. Вам пропонують на одному із запропонованих російськомовних обмінниках поміняти WebMoney на E-Gold за одним курсом, після чого на зарубіжному обміннику поміняти валюту в зворотному напрямку за більш вигідним курсом. Продовжувати здійснювати подібні транзакції нескінченно і заробляти на цьому. Звичайно ж нічого ви не заробите, а тільки втратите, так як зарубіжні обмінники не здійснять переклад в іншій валюті. 

Робота вдома по збірці ручок: Часто зустрічається такий різновид шахрайства, як робота по збірці автоматичних кулькових ручок і їм подібне. Для заробітку необхідно буде оплатити доставку елементів тих же ручок, зібрати їх і відправити назад, за що обіцяють непогано заплатити. Ну як ви вже зрозуміли, гроші будуть марно вами переведені. Ніхто, нічого не пришле.
Перевірка сайту на шахрайство

Перш ніж почати заробляти на тому чи іншому сайті, обов'язково дізнайтеся про нього думку інших користувачів. Для цього у вашому браузері можна встановити WebMoney Advisor.

Цей плагін дозволить в один клік отримати інформацію про репутацію сайту. Якщо про сайт багато негативних відгуків, тоді задумайтеся, чи варто там працювати і витрачати свій час чи ні.

Тільки ваша уважність і розсудливість дозволить вам уникнути втрати ваших грошей і часу. Заробляйте на перевірених сайтах, тих, які описані на нашому ресурсі!
Категорія: Кориснi поради | Переглядів: 295 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz