Неділя, 19.05.2024, 15:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 31 » Заробiток на Plati.ru
23:02
Заробiток на Plati.ru
Для того щоб почати заробляти гроші в інтернеті , виділіть для себе всі необхідні сервіси і постарайтеся максимально їх використовувати. Одним з проектів , для заробітку в інтернеті є Plati.ru , завдяки якому ви можете продавати різні інформаційні матеріали.

На проекті Plati , продається корисна інформація , яка може бути оформлена будь-яким доступним способом , тобто електронна книга , таблиця Excel , або навіть знаходиться в Word.

Найголовнішим , що ви повинні враховувати , складаючи свій продукт , це його затребуваність і користь , тому що в іншому випадку ви не підійміть рівень продажів і не заробите істотних грошей .

Питання, чому багато користувачів користуються саме Plati.ru , пояснюється тим , що на цьому проекті можна дійсно знайти корисні інформаційні товари , заради яких і збираються 25 тисячні аудиторії , щодня.

Купуючи товари , ви отримуєте їх відразу ж , після оплати і вам не доведеться чекати різних підтверджень і перевірок. Даний сервіс функціонує вже більше 10 років , і якщо ви вважаєте , що ваші 1-30 доларів можуть стати приводом для закриття проекту , то ви помиляєтеся.

Чуйна технічна підтримка і розуміюча адміністрація сайту , завжди допоможуть вам вирішити проблеми в процесі купівлі - продажу товарів.

Наприклад , для використання різних сервісів , оптимізованих під платіжну систему Paypal , що передбачає роботу з картою , ви можете зайти на Plati.ru і придбати цю карту за нижчою ціною.

Багато користувачів цього сайту , починають свою діяльність з продажу не ефективної інформації , і саме тому незабаром зазнають краху . Усередині системи передбачена система відгуків і рейтинг продавця , на який обов'язково звертається увага при угоді .

Яскравим прикладом успішної діяльності на даному проекті , є продажі , здійснювані проектом Rookee , які раніше існували як окремий блог . Надаючи інформацію , на СЕО тематику , з різними скриптами та стратегіями , вони обзавелися певною популярністю і поступово перебралися на сервіс Plati.



Виходячи з цього скріншота , можна відзначити успіх продажів цієї компанії. Просто уявіть собі перспективу даного заробітку , після того , як ви отримаєте популярність і зможете продавати свої продукти , за таку ж вартість . Продавши один і той же продукт 511 разів , за 40 $ , їм вдалося зібрати понад 600 000 рублів , а це досить велика сума .

Якщо ви вирішили заробляти на Plati.ru , то для початку , почніть виставляти продукти , які можна придбати абсолютно безкоштовно , наприклад номери ICQ , або різні інструкції , після ретельного рерайта.

Суму за свої продукти не виставляйте більше 1-3 доларів , тому що якщо ваші матеріали будуть купуватися , хоча б 1 раз в день, ви зможете заробити близько 300 доларів.

Щомісячний заробіток в 300 $ досягається за рахунок 1 продукту , а якщо ви проявите свою активність і створите 10 актуальних і корисних продуктів , ваш заробіток може перетворитися на багатства.
Категорія: Види заробiтку | Переглядів: 272 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz