Неділя, 19.05.2024, 18:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Заробiток в iнтернетi. Кориснi поради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 4 » Заробiток на завданнях. Поради до роботи
23:39
Заробiток на завданнях. Поради до роботи
Завдання - набір інструкцій (куди перейти, що натиснути, скачати, де і як зареєструватися і т.д.), які дає рекламодавець у відповідному розділі Сервісу Активної Реклами. Завдання складаються ніби з двох частин, перша це самі інструкції, друга - те, що потрібно написати і відправити рекламодавцеві для перевірки. Для тих хто не стикався із завданнями я привів докладну інструкцію по заробітку на завданнях (клікові і РБА) у другій частині, посилання внизу сторінки.


З чим можна зіткнутися при виконанні завдань в інтернеті? Приємна частина це те, що оплата у багато разів вище, ніж за кліки, серфінг і читання листів, але є різні підводні камені, які краще б уникати. Найнеприємніше те, що рекламодавець може Вам не заплатити, якщо завдання не виконане до кінця або виконано з порушеннями інструкцій. Буває так, що й за якісно виконане завдання можуть не заплатити, але вкрай рідко, оскільки це пряме кидалово, як наслідок в коментарях до завдання, і на стіні (якщо є) такого рекламодавця з'являється багато негативних відгуків. Трапляються завдання не відповідають співвідношенню складність / вартість в невигідну для нас сторону, тобто завдання, зробивши половину якого розумієш, що виконати його не можна, також зустрічаються погано написані інструкції з виконання та інше ...

У цій статті я хотів би поділитися своїм скромним досвідом в області заробітку на завданнях в поштовика та інших САР. Сподіваюся це допоможе Вам швидко освоїти виконання завдань в інтернеті і не втратити багато часу даремно.


Типи завдань

Завдання поділяються на кілька типів залежно від того, що потрібно зробити. Майже у всіх САР їх можна відсортувати і вибрати певний.

Ось основні: 

1. Заробіток на завданнях, на написаннi статтей. Тут за завданням треба писати статті (обсяг зазвичай 1000-3000 знаків) на задані теми - новини, будинок, спорт, кіно, здоров'я і т.д. (За ці завдання я не берусяЪ. Ну немає у мене літературних здібностей - це раз, перш ніж щось по темі написати в ній треба або вже розбиратися, або її вивчити - це два і одразу виникає питання - скільки часу на це піде ..? Ось зараз зайшов спеціально на wmmail і подивився розцінки, пропонують за копірайтну статтю в 2000 символів 0,4 $, а це дуже не багато за таку роботу. Так що якщо хочете цим зайнятися, то краще йти на advego.ru, там хоч за 1000 якісних символів 1-2 $ заплатять. 

2. Заробіток на завданнях,  постинг. Це написання повідомлень в блоги та форуми. Дуже схоже на написання статей, тільки тут обсяг тексту поскромніше. Звичайно потрібно залишити повідомлення, відгук або коментар 200-500 символів, на пропонованому сайті. Іноді замовляють написати невелику історію або опис до чогось. Тут я теж, як кажуть, не воджуся, з тих же причин, що написав вище. По мені це занадто великі часові витрати щодо оплати, т.к. треба не просто нафлудили, а грамотний пост написати, адже якщо не сподобається рекламодавцю, то і оплати не буде. 

3. Інше. Особисто для мене не самий цікавий тип завдань. Тут всякі замовлення, які нікуди не вписуються. Починаючи від пропозицій попрацювати партійним агітатором або агентом банку, закінчуючи покупкою кодів від горошку Бондюель.

4. Заробіток на завданнях по Реєстрації з активністю (РСА). Реєстрація та активна робота на якомусь проекті (зазвичай це САР, торговельні системи або on-line брокери). Платять тут добре, але і вимагають багато. Після реєстрації потрібно тиждень чи два активно працювати, десь певну кількість листів переглянути і завдань виконати, десь треба зареєструватися і грати в казино або просто заробити якусь кількість грошей. Так от, коли почнете рахувати скільки часу піде для виконання цих умов весь оптимізм якось пропадає ... добре ще якщо проект сподобався і є бажання в ньому брати участь, а якщо ні? Ось я прикинув для прикладу таке завдання: зареэструватися на web-ip, переглянути 100 посилань, зробити 350 завдань, оплата - 2 $, - навіть якщо Ви будете виконувати найпростіші завдання по 10-20 копійок, менше ніж 5 хвилин на штуку неможливо піде, а це 30 годин. Ці 20 коп. помножимо на 350 = 70руб. = 2.22 $ + 7руб. (бонус від рефа вказаний в завданні) = 2.44 $ (і це за 30 годин в найкращому випадку) + 2 $ за виконання завдання = 4.44 $. Я за цей час зароблю 7-8 $, виконуючи інші завдання. Коли я через недосвідченість вписувався в такого типу завдання, так через пару днів вже набридало і хочеться кинути, а шкода, час то витрачено. Якщо буде бажання спробувати дивіться принаймні статистику виконання завдання - бачите, що мало хто виконав і отримав оплату, краще не беріться. 

5. Заробіток на завданнях по скачування. Це вже трохи ближче до справи. Буває два варіанти:

a) Дається посилання, як правило  на один з файлообмінних ресурсів, звідки слід викачати файл, в якому знаходиться відповідь для підтвердження виконання (число, слово, фраза тощо). Оплата може бути автоматичною або ручна перевірка рекламодавцем. Таке завдання можна зробити, але грошей за нього дають мало. 

b) Потрібно скачати  додаток і встановити. Тут платять побільше, але я цих скачувань не роблю, бо маю стійке неприйняття до установки невідомо чого в систему. 

6. Заробіток на завданнях по Голосуванню. Дуже непогані швидкі завдання з нормальною оплатою. Заходьте на ресурс вказаний рекламодавцем, реєструєтеся (іноді й без реєстрації) і голосуєте. За що голосувати вказано в описі завдання. Часто потрібно голосування і вступ до групи в соціальних мережах (вконтакте, facebook, однокласники, mail.ru).

7. Заробіток на завданнях,  кліки. Рекомендую. Ця категорія завдань хороша своєю простотою у виконанні. Стандартне завдання полягає в переході на сайт з опису, кілька кліків по пунктам меню (переходи), далі кліки по рекламі, розміщеної там же і переходи по тим рекламним сайтам, які відкриються. На всіх сторінках, які Ви відвідаєте потрібно пробути якийсь час (про це все написано в завданні) і всі посилання відвіданих сторінок подати до звіту. Приклад виконання. 

8. Заробіток на завданнях по Реєстрації без активності (РБА). Останній і найкращий для мене тип завдань. Вони поскладніше ніж кліки та голосування, а й платять тут побільше. Почавши виконання потрібно перейти на вказаний сайт, зареєструватися, вказавши свій e-mail, на який прийде лист і підтвердити реєстрацію (іноді без підтвердження), натиснувши посилання з цього листа. Часто після підтвердження потрібно зайти під своїм логіном і паролем на цей сайт і справити там якісь дії (отримати статус, побродити по сайту, просто побути пару хвилин, проклікать кілька посилань, пройти опитування і т.д.), хоча буває з без цього.

Мабуть єдиним недоліком цих завдань є деякі обмеження на повторне виконання. Наприклад, зробивши клікове завдання, його можна повторити через деякий час нічого не змінюючи, а для повторення РБА знадобиться другий поштовий ящик, також звичайним умовою є очищення куки (це дуже просто) і зміна IP адреси, що вже складніше особливо для володарів статичних IP адрес.

Якщо це реєстрація на якихось САР, то там майже скрізь йде авторизація через WMID, тобто щоб повторно виконати потрібен новий гаманець, а їх особливо багато не зареєструєш (кожен раз знадобиться новий телефонний номер), та й по тимчасових втрат не вигідно.

А буває, що чистка куки, і зміна IP не допомагає, наприклад, робив я реєстрації в ігровому клубі Вулкан, таких завдань багато було, чистив як належить куки, IP міняв, раз 20 прокотило, а потім перестали оплачувати - писали, що реєстрація не унікальна. Те ж саме з грою Танки on-line. Але це не біда .. Перевага категорії РБА саме в тому, що в ній регулярно з'являються нові різноманітні завдання з хорошою оплатою. 


Що знадобиться для виконання завдань

Перш ніж приступити до заробітку на завданнях потрібно підготуватися, щоб потім цим не займатися. Знадобиться наступне: 


1. Зрозуміло, що вихід в інтернет потрібен і дуже бажано з динамічного IP. Це значно спростить можливість повторно робити деякі вподобані завдання. Якщо ні динамічного, то шкода звичайно, але можна і без нього.

2. Гаманець на Webmoney. Передбачається, що він у Вас вже є, якщо ні, тоді Вам спочатку сюди. При виконанні деяких завдань можуть знадобиться WMID і номер гаманця. Це ті завдання, де потрібно реєструватися на різних САР і поштовика (зарубіжні аналоги PTC (Paid To Click) з Webmoney не працюють). Дані WMID і номер гаманця потрібні для його прив'язки до цих сайтів. Робиться це для протидії мультіаккаунтов і зручності виплат.

3. Знадобляться поштові ящики. Не використовуйте Ваші особисті e-mail для виконання завдань в інтернеті !!! Створіть нові, хоча б 5 штук, і реєструйте їх на вигадані імена, не треба вказувати свої дані! Це робочі ящики, які швидко почнуть заповнюватися всяким спамом, коли Ви почнете робити завдання. Найкраще для цих цілей підходять ящики на yandex.ru, gmail.com, корисно завести один на mail.ru, ящики на rambler.ru дуже погані, через підвищену тормознутiсть, листи на них приходять зовсім фігово (чекати по 30-60 хвилин іноді доводиться). 5 ящиків це мінімум .. так сказати - для початку .. краще зробити більше, згодиться. 

4. Напевно у Вас є акаунти Вконтакте, на Facebook, Однокласниках. Не використовуйте для виконання завдань Ваші особисті сторінки !!! Створіть в соціальних сервісах робочі акаунти для завдань не пов'язані з Вашими особистими, знову ж на вигаданих людей, на якого-небудь Петра Хасанович Печалька, і якщо потрібно за завданнями вступайте з них в групи, голосуйте і т.д.

5. Ну і в ідеалі, добре мати анонімну SIM-карту, яка ніяк не пов'язана з Вами, тобто з Вашими даними.

Запитайте для чого стільки таємничості? Просто це наслідок одного ВАЖЛИВОГО ПРАВИЛА, якого я завжди дотримуюся - ПО МОЖЛИВОСТІ НІКОЛИ І НІДЕ НЕ ЗАЛИШАТИ своїх персональних даних. ВОНИ ОСОБИСТІ І НІКОМУ ЇХ ЗНАТИ НЕ ПОТРІБНО !!! ОСОБЛИВО ТИМ сайтам, де ВАМ ДОВОДИТЬСЯ за завданням РЕЄСТРУВАТИСЯ, АБО ЯКИМ ТАК, АБО ІНАКШЕ ПОТРІБЕН доступ до цих даних ДЛЯ ВИКОНАННЯ ЗАВДАННЯ. 
Рекомендую дотримуватися, якщо Ви не хочете, зробити свої дані надбанням всього Інтернету. Використовуйте для роботи схожі на справжні, але проте вигадані дані. Водночас це не стосується платіжних систем, які вимагають Ваші дані, там треба реєструвати справжні, це у Ваших же інтересах.


Ось ще деякі правила, які я дотримуюся під час виконання завдань:

1. За вже зазначеним причин не виконую завдання, де при реєстрації потрібно обов'язково вказувати свої справжні дані - всякого роду оформлення заявок на банківські картки (потім ще будуть дзвонити перевіряти), незрозумілі проекти, в яких потрібно скан посвідчення особи висилати і т.п. Такі завдання зараз часто зустрічаються. От є такий сайт приміром avtoopros.ru (це так .. ліричний відступ), Ви з ним напевно зіткнетеся коли будете робити завдання. Так от, в завданні на реєстрацію в автоопросi рекламодавець частенько пише, що треба б вказувати свої справжні дані .. мовляв, якщо захочете залишитися попрацювати там, то виплати можна отримати тільки переказом, природно, що вказавши адресу дядька Петі з Тури про отримання грошей можна забути. Так ось до чого я все це - як то зареєструвався я там, звичайно, на вигадане ім'я і вирішив пройти одне опитування. Кумедний таке опитування, в якому по суті треба розповісти абсолютно незнайомим людям про те яка у Вас машина, як Ви працюєте, де залишаєте машину на ніч, скільки заробляєте, один чи живете, яка у Вас вдома побутова техніка, що збираєтеся купувати в майбутньому. .. до всього цього треба додати ще адресу і номер телефону, вказаний при реєстрації. Якщо так з боку на все це подивитися, то приходять на думку слова Остапа Бендера - "А може тобі дати ще ключ від квартири, де гроші лежать?". Оплата за таке опитування близько 70 руб., До речі не факт, що їх отримаєте. Думайте самі))). 

2. Знову ж таки не роблю усілякі реєстрації, де потрібно вказувати особистий номер мобільника, так як на нього прийде sms з кодом підтвердження. Частенько це завдання по реєстрації в соц. сервісах типу контакт, однокласники або сайти знайомств mamba і т.д., просто не хочу його лишній раз світити, мені всякої реклами таксі і розпродажів нижньої білизни і так достатньо приходить. Якщо є анонімна симка або просто не потрібна, яку викинути не шкода, то можна і зробити таке завдання. 

3. Не рекомендую виконувати завдання на скачування з подальшою установкою цього завантаженого на комп. Я б не ризикував, хіба мало що там може виявитися.

4. Не роблю завдання з реєстрацією на будь-яких біржах і інвестиційних проектах (працюють з Forex і т.п.), якщо умовою виконання завдання є внесення там на свій рахунок будь-яких грошей.

5. Те ж відноситься до реєстрацій у всяких покер і казино. Як тільки бачу, що треба внести грошей, зіграти скількись ігор, а після цього подавати завдання на перевірку, відразу відправляю це завдання в мусорку.

6. Насторожено ставлюся до завдань типу - "пройдіть на сайт, там розташовані банери або посилання (на ігри, магазини тощо), зареєструйтесь у всіх". І оплата центів 15. Можна звичайно зайти подивитися скільки там цих банерів висить, якщо пара штук, то ще нічого, а от якщо 4 або 6, то ну його .. занадто багато часу доведеться витратити, тим більше реєстрація в деяких on-line іграх припускає скачування клієнта. І зовсім невідомо скільки там доведеться качати, може 8 Гб))). При цьому є і нормальні ігри, в яких я частенько за завданням реєструюся типу Танки on-line, Ігровий процес, клуб Вулкан, але там треба щоразу ip адресу міняти і куки чистити, а то не зарахують ... втім про це я вже писав раніше.

7. Пропускаю завдання, про які багато негативних відгуків і відмови перевищують підтверджені виплати.

8. Буває в категорії РБА  виявляються завдання, де пропонують зареєструватися скажімо на roboforex і тут же пишуть "збираю команду рефералів для навчання та роботи", що має на увазі активність у цьому сервісі, інакше оплати за завдання не буде. От не розумію я таких рекламодавців .. розмістив би завдання в категорії РСА і немає питань. Читайте уважно, що від Вас хочуть в завданні. 

9. Не варто робити завдання, де не все повністю зрозуміло. Ви повинні чітко розуміти, що потрібно зробити. Деякі пишуть завдання, де багато слів, що не всім зрозумілі або просто по російськи пишуть погано. Іноді забувають вказувати інфу про те, що потрібно надсилати в звіт, і через це може бути не все ясно. Краще такі завдання спочатку пропускати. Зробите щось не так і час втратите і грошей не заплатять. Потім коли досвіду стане побільше, вже самі будете оцінювати варто робити чи ні.

10. Регулярно пропускаю завдання, де мені пропонують додатися в реферали на тому ж проекті, де я виконую саме завдання. Якщо Ви по реф посиланням там зареєструвалися, то і так чий то реферал, так що додатися вийде, не витрачайте час.

11. Пропускаю завдання, де потрібно реєструватися на САР, де вже був зареєстрований раніше і прив'язував WMID до аккаунту, так як повторно з цим WMID реєстрація не пройде. Потрібно новий гаманець робити, щоб виконати таке завдання, а це втрата часу, заморочно і платять зазвичай за такі завдання 5-7 центів. Втім, якщо є бажання і запасний номер мобільника реєструйте новий гаманець і робіть завдання, тільки куки не забудьте почистити. Особисто я за цей час вважав за краще б виконати 3-4 інших завдання і заробити 10-20 центів. Якщо ж WMID не потрібно, а потрібен тільки новий номер гаманця, то пошук рулить)) знайдіть який-небудь номер в пошуковику.

12. Знову ж потрібно уважно дивитися чи немає в завданні якихось регіональних обмежень. Іноді може бути написано, що завдання тільки для московських ip адрес або Українських, а Ви скажімо з Єкатеринбурга. Зробите таке завдання і Вам не заплатять.

13. Не використовую для виконання завдань свої особисті сторінки в соц. мережах. Такі завдання роблю тільки з лівих сторінок.

14. Ще не роблю завдань, де потрібно реєструватися в магазині, нехай і з вигаданими даними, а потім робити замовлення будь-якого товару. Просто з етичних міркувань ... 

15. Не раджу реєструватися на зарубіжних сайтах, мова яких Ви не знаєте і навіть здогадатися неможливо що там до чого. Просто витратите час.

16. Іноді буває, що при складанні умов завдання рекламодавець деякі речі не договорює. Випадково чи навмисно це відбувається, не можу судити, але дуже сильно це справа не люблю. Раз ставиш завдання, напиши детально як його зробити, щоб виконавець не мучився і не втрачав часу, якщо умови йому не підходять, я так вважаю. Є деякі хитро ** пие, пишуть завдання типу: пройдіть по посиланню і зареєструйтеся на сайті знайомств, підтвердіть реєстрацію, натиснувши посилання прийшла на вказаний e-mail, зайдіть в свій профіль і натиснувши туди-то і туди-то отримаєте статус LIVE, там все досить просто. Все докладно розписав, тільки забув повідомити, що для отримання цього статусу потрібно відправити SMS, що я робити 100% не буду, а час уже витрачено. Таких рекламодавців я одразу ж відправляю в Black List.


Трохи про скронях для завдань

Іноді для підтвердження виконаного завдання просять надіслати скрін і виникає нерозуміння як його зробити і відправити. Робиться це таким чином: відкриваєте ту сторінку, скрін якої потрібен, тиснете на клавіатурі Ctrl + PrtSc, потім відкриваєте Paint через Пуск -> Програми -> Стандартні -> Paint, коли програма відкриється тиснете Shift + V або меню Правка, пункт Вставити і ваш скрін з'являється у вікні программи. В Paint можна трохи підрізати зображення потягнувши за маленькі квадратики, що знаходяться праворуч і внизу в центрі кордону зображення. Далi тиснемо меню файл -> Зберегти як ... внизу діалогового вікна задаємо ім'я файлу, вибираємо тип файлу PNG або JPEG, потім тиснемо зберегти. Находимо будь-який інтернет-сервіс для завантаження і зберігання фотографій, наприклад, ipicture.ru.Рядом з кнопкою "Завантажити" є + (плюсик) кликаете на нього, потім кнопу "Обзор" вибираємо наш скрін і тиснемо "Завантажити". Нижче з'являється Ваше зображення і декілька горизонтальних віконець з кодами. Копіруете код з верхнього віконця (під написом "Посилання"). Його і кидаєте на підтвердження завдання. 
Категорія: Кориснi поради | Переглядів: 292 | Додав: vasyuta | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz